דויטשה וול או DW הוא שדרן בינלאומי גרמני. השירות זמין ב -30 שפות. שירות הטלוויזיה הלווינית של DW מורכב מערוצים באנגלית, גרמנית, ספרדית וערבית. למרות שממומנת על ידי ממשלת גרמניה, עבודתה של DW מוסדרת על ידי חוק דויטשה וול, כלומר התוכן נועד להיות בלתי תלוי בהשפעת הממשלה. DW הוא חבר באיחוד השידור האירופי (EBU).
DW מציעה מאמרים המתעדכנים בקביעות באתר החדשות שלה ומפעילה מרכז משלה לפיתוח מדיה בינלאומי, DW Akademie. המטרות המוצהרות של השדרן הן לייצר סיקור חדשות אמין, לספק גישה לשפה הגרמנית ולקדם הבנה בין העמים. DW פיתחה אסטרטגיה דו-שכבתית לשירות הקהל שלהם בשנים הקרובות: "גישה עולמית שמטרתה להפיץ מידע לקהל עולמי גדול יותר באמצעות הרחבת שירותי הטלוויזיה הבינלאומיים באנגלית, ספרדית, ערבית וגרמנית וגישה אזורית ממוקדת על מתן מידע המותאם לצרכים של אזורים מסוימים, בעיקר דרך האינטרנט. "[7]
DW משדרת מאז 1953. המטה שלה נמצא בבון, שם מופקות תוכניות הרדיו שלה. שידורי טלוויזיה מופקים כמעט לחלוטין בברלין. שני המיקומים יוצרים תוכן לאתר החדשות של DW.
כמו כן היא מספקת חדשות עולמיות בשידור חי שניתן לצפות בהן באמצעות אתר האינטרנט שלה, יוטיוב ומכשירים ניידים שונים ונגני מדיה דיגיטליים.
נכון לשנת 2018 כ -1,500 עובדים ו -1,500 פרילנסרים מ -60 מדינות עובדים אצל דויטשה וול במשרדיה בבון ובברלין. המנכ"ל של DW הוא פיטר לימבורג.
ב- 22 ביוני 2015, DW TV השיקה ערוץ חדשות 24 שעות ביממה באנגלית עם עיצוב חדש ואולפן חדש כחלק ממיתוג מחדש ל- DW News. בעבר תוכניות החדשות של DW נקראו Journal ו- שודרו באנגלית בבלוקים של 3, 15 ו -30 דקות. הערוץ החדש מציע עדכונים של 30 דקות בכל שעה ותוכניות של 60 דקות פעמיים ביום בימי חול. חדשות DW משדרות מברלין אך לעתים קרובות מקיימים קטעי מדיה חברתית חיה המתארחים מאולפן שתוכנן במיוחד בבון. גם הערוצים הגרמניים, הספרדים והערבים קיבלו עיצוב חדש.
במקביל, אתר החדשות של DW עבר מ- URL לכתובת .com והוסיף זרם מדיה חברתית לעמוד הראשי שלו. שירותי DW הרעננים הושקו תחת הכותרת 'Made for Minds'.